NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Binnen 1 maand bellen 10.000 mensen gratis PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 0
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
dinsdag 23 februari 2010
Ik heb dit weekend deelgenomen aan het Business Bootcamp en kom tot de conclusie dat ik meer weg moet geven! Dat wil ik dan ook doen, meer belminuten, meer gebruikers, meer landen! Zonder uw hulp gaat dat niet lukken. Ons doel is om voor 21 maart 10.000 VOIP bellers te hebben. Helpt u ons om het doel te bereiken?

Ik heb dit weekend deelgenomen aan het Business Bootcamp en kom tot de conclusie dat ik meer weg moet geven! Dat wil ik dan ook doen, meer belminuten, meer gebruikers, meer landen! Zonder uw hulp gaat dat niet lukken. Ons doel is om voor 21 maart 10.000 VOIP bellers te hebben. Helpt u ons om het doel te bereiken? Stuur de onderstaande link dan door naar al uw contacten zodat iedereen in de toekomst gratis belt! Vraag uw contacten ook om de link door te sturen.

De link is om andere mensen gratis te laten bellen is: 

Naast meer gebruikers zijn we ook op zoek naar tevreden gebruikers die een reactie op onze website achter willen laten. Hiervoor hebben wij een speciale reactiepagina gemaakt. Via http://bit.ly/9u6o7U kunt u een bericht achterlaten om andere gebruikers ervan te overtuigen VraagAlex VOIP ook te gebruiken.

Kunt u ons financieel steunen? Dat kan eenmalig of maandelijks automatisch:

Doneer maandelijks 1 euro: klik hier.
Doneer maandelijks 5 euro: klik hier.
Doneer maandelijks 10 euro: klik hier.

Eenmalige donatie: http://tipit.to/vraagalex.

Met vriendelijke groet,

Alexander van Dijl
VraagAlex.nl

http://twitter.com/vraagalex

Laatst geupdate op ( zondag 05 juni 2011 )
 
< Vorige

-->