NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Kwik, fluor en kanker vermijden PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 2
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
donderdag 04 december 2008
Ik (Peter) ben boven de 60 dus krijg ik het aanbod van een gratis griepprik. Fijn? Nee. Een studie uit 2006 in het British Medical Journal (en vele anderen) toonde aan dat dat nauwelijks effect heeft, behalve in de portemonnee van de vaccinmaker en bij de gemoedsrust van de angstdenkende bejaarde.

Sterker nog, het kwik in de inentingsvloeistof veroorzaakt Alzheimer en lijkt ook bij te dragen aan autisme bij kinderen. Dat weten we toch al dertig jaar, sinds de verontrustende berichten over kwik in lekkende amalgaamgebitsvullingen? Bepaald inzicht kruipt slechts voorwaarts. (Meer over vaccinaties in dit artikel - Alec).

Zoiets geldt overigens ook voor het kwalijke gevolg van fluoride in tandpasta. Ooit dacht men dat fluoride tandbederf zou kunnen voorkomen. Iinmiddels schijnt dat maar een miniem effect te zijn, terwijl er zorgelijke berichten zijn over schadelijke effecten op met name klierfuncties.

Zo bestaat er ook al lang een medisch inzicht dat kanker mogelijk een bijeffect is van de Candida schimmel en daardoor goedkoop te genezen is met een behandeling met Natriumbicarbonaat (zie of). Helaas, daar kan niemand veel aan verdienen. En dus? Dus wordt daar geen reclame voor gemaakt noch verder onderzoek naar gedaan. (Meer hierover in dit artikel - Alec)

Bron: Peter den Haring

Laatst geupdate op ( zaterdag 06 december 2008 )
 
< Vorige   Volgende >

-->